Coronavirus, Franța: 365 de decese într-o singură zi

Coronavirusul a provocat 365 de decese în ultimele 24 de ore în Franța, inclusiv „pentru prima dată, o adolescentă de 16 ani” din Ile-de-France, ceea ce a adus numărul deceselor la 1.696 de la începutul urgenței.

Citește și Urgența coronavirusului explodează peste tot, cu numere șocante și în Spania

Directorul Autorității Naționale pentru Sănătate, Jérome Salomon, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că 3.375 de pacienți se află în prezent în terapie intensivă (+548 într-o singură zi), în timp ce cazurile confirmate sunt de 29.155.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.