Coronavirus, Franța: 30 de decese și 1.606 de cazuri confirmate. Nici o restricție mai importantă

Cel mai recent bilanț a noii epidemii de coronavirus din Franța este de 30 de decese și 1.606 de infecții, a declarat Direcția Generală pentru Sănătate Transalpină în actualizarea sa zilnică.

Prin urmare, Franța rămâne țara cea mai afectată după Italia și chiar înainte de Germania, dar Paris nu a adoptat încă măsuri similare cu cele italiene: a interzis doar evenimente majore, cele cu peste 1.000 de participanți.

Citește și Coronavirus Italia peste 10.000 de infectați: positivi 8.514, vindecați 1.004, decese 631

Însă, astăzi, președintele Emmanuel Macron a avertizat că „epidemia abia începe”: poate semnul unei represiuni asupra mișcărilor francezilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.