Coronavirus, Franța: 21 de decese și peste 1.200 de cazuri

Numărul deceselor epidemiei de coronavirus în Franța a crescut la 21 și 1.239 de cazuri confirmate, a declarat Ministerul Sănătății din Paris. Meciul valabil pentru cele șase națiuni dintre Franța și Irlanda, programat inițial pentru sâmbătă seara la Stade de France din Paris, nu va avea loc din cauza situației de urgență.

Citește și Coronavirusul a făcut primele due victime in Germania

Decizia a fost ratificată în această dimineață de Comitetul celor șase națiuni, după ce guvernul francez a decis duminică să interzică orice eveniment care reunește peste 1000 de persoane. Jocul ar putea avea loc în weekendul 31 octombrie-1 noiembrie, chiar înainte de turneul de toamnă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.