Coronavirus, Franța: 175 de decese și 2.579 spitalizate

Decesele proviocate de coronavirus în Franța au crescut la 175, dintre care 7% sunt sub 65 de ani. Alte 27 de persoane au murit . Directorul general pentru sănătate, Jerome Salomon, a anunțat , adăugând că 2.579 de persoane sunt spitalizate, dintre care 699 sunt în terapie intensivă.

Citește și Coronavirus, în Marea Britanie aproape 2 mii de cazuri și 67 de morți

Ieri, reamintește Figaro, erau 400 de cazuri în terapie intensivă, în weekend 602 de persoane au fost externate din spitale, considerate vindecate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.