Coronavirus, fostul șef al serviciilor secrete britanice: “Virusul a fost creat în laborator”

Coronavirus a fost creat în laborator și „scăpat“ din cauza unei erori . Acesta este teoria unora și care, deocamdată, nu a găsit nicio dovadă științifică, dar pare să fie confirmată și de Sir Richard Dearlove , fostul șef al serviciilor secrete ingles i (MI6), într-un interviu acordat lui Telegraph. Bărbatul a citat un studiu norvegian -britanic  care vorbește despre un accident de laborator care ar fi adus ulterior la izbucnirea pandemiei.

Studiul  în cauză nu a fost încă publicat , dar se pare că ar avea dovezi că secvența genetică a virusului nu provine dintr-un liliac, așa cum s-a confirmat până acum, ci dintr-un laborator . Sir Richard Dearlove susține că oamenii de știință chinezi ar fi efectuat experimente pe lilieci până când covid-19 a ieșit din laboratorul Wuhan din cauza unui accident.

Coronavirus, Fauci: la începutul anului 2021, SUA vor avea 200 de milioane de doze de vaccin

Omul de știință explică că „secțiuni” ar fi fost introduse manual în ADN-ul virusului și afirmă că, prin urmare, vaccinul testat ar fi inutil, având în vedere că se bazează pe studii greșite.  Acum, atenția este concentrată asupra acestui document, asupra căruia  totuși  nu există încă certitudini. Unul dintre semnatarii firmei a cerut ca numele său să fie înlăturat pentru a nu pierde din credibilitate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.