Coronavirus, focar într-o piață din Beijing

46 de persoane au fost rezultate pozitiv pentru testele Covid-19 de la Beijing, unde s-a descoperit o primă infecție după o pauză de  56 de zile. Noul focar este legat de piața angro a Xinfadi, principala capitală a capitalei chineze.

În lipsă de muncitori stagionali, Marea Britanie se gândește să-i înlocuiască cu roboți, dar nu înainte de 2021

Din cele 517 de teste efectuate în rândul lucrătorilor din piață, 45 au rezultat pozitivi, în timp ce o altă persoană s-a descoperit a fi pozitivă de coronavirus în  piața de produse agricole din districtul Haidian. Acesta din urmă a avut contact cu unul dintre cei 45 care au fost pozitivi în Xinfadi, după cum au explicat autoritățile locale.

Toate cele 46 de persoane care au contractat virusul nu prezintă simptome și sunt sub observație.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.