Coronavirus, Florida: Un avocat va merge pe plajă îmbrăcat în Moartea cu coasă !

Redeschiderea unor plaje din Statele Unite, în ciuda urgenței de coronavirus a determinat un avocat celebru să se gândească inițiativă foarte specială. Daniel Uhlfelder a spus că absolut și el va merge pe plajă, dar îmbrăcat în moartea cu coasa  pentru a le aminti cetățenilor că ar trebui să stea acasă. De la 1 mai 2020 , Uhlfelder va rătăci pe coasta Florida în costumul înspăimântător, în speranța de a răspândi un mesaj. Totuși, inițiativa sa pare să aibă și un scop de propagandă , de fapt își propune să strângă fonduri pentru democrații care candidează la Oficiul Federal, potrivit Business Insider ar fi strâns deja 5 mii de dolari pe 20 de mii.

În ciuda tuturor scandalurilor, piețele umede din Indonezia și Thailanda sunt încă deschise VIDEO

Sunt  prea multe persoane care în aceste zile de căldură s-au revărsat pe plajele din Florida și California , provocând adunări reale și nerespectând regulile de distanțare socială. Deși există regulile impuse privind timpul de acces și activitățile în apropierea mării, foarte puțini le respectă.

Președintele El Salvador a autorizat poliția să ucidă criminalii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.