Coronavirus: Florida, o fetiță de numai 9 ani a murit

În Florida, o fetiță de nouă ani care s-a îmbolnăvit de coronavirus a murit. Este cea mai tânără victimă a epidemiei din statul american unde alți 4 copii și adolescenți, cu vârste între 11 și 17 ani au fost victimele virusului.

Decesul s-a produs în județul Putnam, în nordul statului, și momentan nu a fost specificat dacă fata suferea de alte boli. Ieri, în Florida, care este acum unul dintre statele cele mai afectate de Covid în Statele Unite, au avut loc 139 de decese.

Peste o mie de morți în 24 de ore: Trump invită oamenii să poarte măști / Video

În total, peste 28.000 de copii s-au îmbolnăvit de Covid 19 în Florida, dintre care 282 au fost spitalizați, în  timp ce în total s-au înregistrat aproximativ 380 de mii de cazuri în total, cu 5.345 de decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.