Coronavirus: Ferrari va produce ventilatoare pulmonare în loc de mașini

Și Ferrari răspunde la situațiile de urgență coronavirus și la apelul guvernelor care solicită ajutor companiilor cu experiență în tehnologii noi și inginerie la nivel înalt. Ferrari și Fiat Chrysler sunt în tratative cu cel mai mare producător de ventilatoare pulmonare din Italia pentru a contribui la creșterea producției aparatelor care sunt necesare în spitale în acest moment.

După cum se precizează și pe site-ul Ferrari, producătorul auto FCA, împreună cu producătorul de componente auto Magneti Marelli, discută cu Siare Engineering International din Bologna, numărul unu din Italia în producția de aparate de ventilație, pentru a căuta soluții și a crește producția care esențiale pentru a ajuta persoanele spitalizate în terapie intensivă în urma Covid-19.

Citește și Coronavirus, în Spania medicii vor trebui să aleagă pe cine să trateze

Deocamdată, există două ipoteze. Prima este optimizarea procesului de producție, sprijinind Saire în logistică și cu furnizorii, a doua să externalizeze o parte din producție, în special unele componente.  Decizia nu a fost încă luată  dar obiectivul este clar:  acela de a dubla producția aparatelor de respirație Siare, trecând de la 150 la 300 de aparate pe săptămână.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.