Coronavirus, febră, tuse și un simptom alarmant: atenție la ochi

Coronavirus, febră, tuse și un simptom alarmant: atenție la ochi

Din păcate, am aflat cu toții până acum că simptomele legate de coronvirus sunt similare cu cele ale gripei. Febre, tuse uscată și dificultăți de respirație. Cu toate acestea, cercetătorii adaugă un alt semnal de alarmă  legat de ochi.

Cu toate acestea, studiile continuă, iar unii pacienți care  au fost testați pozitivi pentru virus au raportat, de asemenea, pierderea mirosului, gustului și a inflamației conjunctivei globilor oculari. Potrivit cercetătorilor, acestea sunt simptome care ar putea fi incluse în listă, chiar dacă sunt cazuri rare.

În 2005, Bush a avertizat despre pandemie: „Dacă așteptăm să vină, atunci va fi prea târziu” / VIDEO

Posibilitatea de ca virusul să se răspândească prin lacrimi este foarte scăzută, însă studiile concluzionează că contagiunea prin aceste secreții este posibilă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.