Coronavirus, Fauci: la începutul anului 2021, SUA vor avea 200 de milioane de doze de vaccin

Aproximativ 200 de milioane de doze de vaccin vor fi disponibile pentru americani la începutul anului 2021. Aceasta este previziunea lui Anthony Fauci, imunologul pentru grupul de lucru al Casei Albe împotriva Covid-19.

Potrivit Fauci, primul vaccin, realizat de Moderna în colaborare cu Institutul Național pentru Boli Infecțioase, ar trebui să intre în faza 3, adică ultima din experimentare, până la jumătatea verii.

Fiica de 6 ani a lui George Floyd încă nu știe cum a murit tatăl ei: ” Vreau ca oamenii să știe că îmi este dor de tata ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.