Coronavirus, explozie de infecții în Spania: 2000 de cazuri și alte 100 de decese

Spania trebuie să facă față unei creșteri exponențiale a cazurilor de coronavirus, potrivit autorităților în doar 24 de ore, există cel puțin 2000 de persoane infectate

Acestea numere absolut îngrijorătoare dacă ne gândim că se referă la ultimele 24 de ore. Potrivit autorităților spaniole între 14 și 15 martie, s-au înregistrat 2000 de noi cazuri și 100 de decese. Prin urmare, în prima zi de izolare totală, țara trebuie să facă față, așa cum se întâmplă în Italia, cu explozia infecțiilor din Covid-19, cu 7.753 de cazuri în total și 288 de decese confirmate.

Citește și Coronavirus Italia: peste 20.000 de pozitivi și 368 de victime într-o singură zi !

Între timp, în mai multe orașe spaniole inclusiv Madrid , armata a început să patruleze pe străzi pentru a împiedica formarea grupurilor de persoane. Spania potrivit El Pais, este a doua țară din Europa prin numărul de infecții, iar explozia cazurilor din ultimele ore face ca întregul scenariu să fie extrem de îngrijorător.

În prezent, 382 de persoane sunt spitalizate în terapie intensivă și 517 de pacienți vindecați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.