Coronavirus, explozie de infecții în Gaza: proclamată stare de urgență

Autoritățile din Gaza au proclamat stare  de urgență în întreaga Fâșie după ce au detectat un focar de infecții cu coronavirus în lagărul de refugiați al-Maghazi.

Un bărbat a fost prins într-un grajd cu un ponei în timp ce-l viola

Surse locale raportează că Hamas a activat imediat planurile de urgență care includ împărțirea Fâșiei în cinci sectoare izolate unele de altele. Poliția a impus închiderea locurilor publice și a litoralului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.