Coronavirus, explozie de infecții în America Latină: peste 150 de mii

Un nou salt înainte în pandemia coronavirusului din America Latină, unde infecțiile,  în puțin peste 48 de ore au trecut de la 121.087 la 150.224, iar decesele de la 6.116 la 7.420. Încă o dată, Brazilia este cea mai afectată țară, cu puțin peste o treime dintre cei infectați (52.995) și jumătate dintre cei decedați (3.670).

Ecuador este al doilea stat ca mărime, cu 22.719 cazuri și 576 de decese.

Coronavirus: decesele ar putea fi cu 60% mai mult decât datele oficiale

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.