Coronavirus, estimări de șoc în Marea Britanie: „55 de mii de persoane ar putea fi deja infectate”. Dar școlile rămân deschise

Coronavirus, estimări de șoc în Marea Britanie: „55 de mii de persoane ar putea fi deja infectate”. Dar școlile rămân deschise Pe de o parte, estimările alarmante ale experților medicali și științifici, iar pe de altă parte, o incertitudine care ar putea provoca un adevărat dezastru: situația coronavirusului din Marea Britanie este departe de a fi liniștită.

Potrivit Independent , comisia tehnico-științific formată pentru a face față situației de urgență Covid-19 în Grand Bretania a lansat o cifră absolut alarmantă: „În acest moment precis, pot exista deja cel puțin 55 de mii de persoane infectate în toată țara ”. Alarma, însă, se ciocnește puternic de contramăsurile luate de guvernul lui Boris Johnson , care par prea timide, mai ales în comparație cu alte țări.

Citește și VIDEO / Români blocați la granița între Austria și Ungaria. MAE comunică

În momentul de față, guvernul s-a limitat să invite cetățenii să stea acasă și să anuleze toate călătoriile inutile. Motivul explicat sună cam așa: „Noi, ca și țările străine am putea decide să închidem granițele dar s-ar putea să vă treziți în imposibilitatea de a vă întoarce acasă.” În prezent, surse guvernamentale spun că închiderea școlilor și a locurilor publice reprezintă „o posibilitate , dar nu o certitudine”. Cu toate acestea, situația s-ar putea schimba radical deja în această după-amiază.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.