Coronavirus Elveția: 60 de morți și 7.014 infectați

Numărul de cazuri de coronavirus înregistrate în Elveția a crescut la 7014. Peste 2000 de noi infecții au fost raportate în ultimele 24 de ore, conform ultimului bilanț al Oficiului Federal al Sănătății Publice. Numărul deceselor de Covid-19 au ajuns la 60, cu 17 mai multe decât ieri.

În Ticino există 939 de cazuri de infecții, 37 de decese (cu 15 mai multe decât ieri), relatează pagina de internet Ticino. Toate cantoanele și Liechtenstein sunt afectate de cOvid-19.  Cele mai afectate sunt Ticino, cu o incidență de 263,5 cazuri la 100.000 de locuitori, înaintea Vaud (205,8) și Basel-City (203,8).

Citește și Spania: în ultimele 24 de ore coronavirusul a făcut alte 394 de victime

Adulții sunt cei mai des infectați decât copiii. Infecția afectează atât femeile, cât și bărbații, dar la bărbați vârsta medie este  de 60 de ani. Tot potrivit Ticino, cazurile de infecții afectează toate vârstele… de la 0 la 100 de ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.