Coronavirus, după decretul de închidere a zonei de nord, mulți au fugit cu trenul spre Sud

La câteva ore după ce a fost aprobat proiectul decretului de „închiderea” Lombardiei și a altor 14 provincii, mulți italieni și străini s-au grăbit să urce la bordul trenurilor care pleacă din Milano spre sudul Italiei.

Sute de oameni s-au revărsat și în stația Garibaldi din Napoli, de unde a plecat ultima tren Intercity la 23.20 . Călătorii au urcat în vagoane chiar și fără bilet, spunând controlorilor că sunt dispuși să plătească amenda numai pentru a rămâne la bord. Mai multe persoane de teamă să nu rămână închise în regiunea Lombardiei, au plecat cu mașina la casele de vacanță de la mare sau munte pentru a se alătura familiei.

Citește și Tot teritoriul din nord Italiei a fost închis: Lombardia și alte 14 provincii închise prin decret

Stația de tren Lampugnano din Milano a fost aglomerată înainte de ora 7 dimineața, principalul popas pentru autobuzele directe în toată Italia și în străinătate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.