Coronavirus, după 51 de ani de căsătorie, mor la șase minute distanță

Au murit în șase minute, ambii cu coronavirus. Soț  și soție  căsătoriți de 51 de ani, au murit în aceeași cameră după ce aparatele lor pulmonare au fost oprite. Stuart și Adrian Baker, în vârstă de 74 și 72 de ani, nu au avut probleme de sănătate înainte de a contracta virusul. “Sper că nu au murit în zadar și că oamenii încep să ia această boală foarte în serios”, a spus fiul lor.

Un alt copil, victima coronavirusului: un băiețel s-a stins din viață la numai 5 ani

Cuplul de pensionari din Florida s-au simțit rău în urmă cu trei săptămâni, scrie Mirror. Fiul lor, Buddy Baker, povestește într-un videoclip importanța de a rămâne acasă pentru a-i proteja pe cei dragi. Cei doi fuseseră sfătuiți de un medic să meargă la spital, unde se recomandase autoizolarea la domiciliu. Dar starea de sănătate a lui Stuart se deteriorase mai mult, așa că a fost dus de urgență la spital. Buddy a spus că a primit un telefon de la spital avertizându-l că tatăl său nu va mai trăi mult timp sfătuindu-l să o ducă la spital și mama lui.

Cei doi soți au fost transferați în stare gravă în terapia intensivă și unde au murit la 6 minute unul de celălalt.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.