Coronavirus, după 3 luni în comă, se trezește și descoperă că este singurul supraviețuitor al familiei

O trezire dificilă pentru Scott Miller, care după 3 luni de luptă în terapie intensivă trezit singur pierzându-și mama  internată pentru coronavirus

3 luni de ICU și apoi teribilul adevăr: Scott Miller, un fierar în vârstă de 43 de ani care a petrecut trei săptămâni în UCI din Edinburgh din cauza coronavirusului. Bărbatul, în timp ce era pus în comă indusă și nu știa că mama sa Norma, în vârstă de 76 de ani, urma să moară în același spital. La doar o săptămână mai târziu și partenerul ei de 69 de ani a murit din cauza coronavirusului.

O fetiță de 10 luni a intrat în comă după ce a înghițit o capsulă de detergent : „stomacul ei este ars”

Scott a descoperit că mama sa a fost infectată pe 21 martie, când femeia a căzut în casă și nu a mai putut să se ridice. Odată ce a ajuns la spital, a rezultat pozitiv pentru coronavirus; Scott fusese lăsat să o vadă în secție, dar, fiind deja foarte bolnav, nu-și amintește nimic din acel moment.

Descriind momentul în care s-a trezit după comă, Scott a declarat pentru Daily Mail: „Când am ajuns, am avut senzația că s-a întâmplat ceva cu mama și în același timp iar asistenta mi-a spus că mama mea a murit. A fost foarte dificil “.

Scott s-a trezit în ziua în care s-a impus blocrea orașului  Aberdeen, unde și acum există un focar semnificativ: conform rapoartelor surselor scoțiene, cazurile s-au dublat în 24 de ore.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.