Coronavirus, duminică berea Corona își încetează producția

Începând cu duminică, berea Corona își va opri producția, a anunțat Group Modelo explicând că va suspenda temporar producția și exportul berii sale în 180 de țări. Anunțul urmărește decizia guvernului mexican de a declara activitățile grupului drept „ne-fundamentale” și, prin urmare, de a le suspenda în vederea opririi răspândirii Covid-19.

Berea Corona „victimă” a Coronavirusului: între ipocondrie și ignoranță devine un trend online

„Vom reduce la minimum producția de bere în fabricile noastre”, a declarat compania într-un comunicat, adăugând că „peste 75 la sută dintre angajații noștri vor lucra de acasă”. De la izbucnirea urgenței coronavirus, vânzările berii  Corona au scăzut cu 40 la sută în Statele Unite. Potrivit ziarului Reforma, un alt mare producător de bere Heineken ar putea  să-și  oprească activitatea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.