Coronavirus, dramă în Panama: Covid-19 a ucis o fată de 13 ani

O veste groaznică pe frontul pandemic de la Covind-19 vine din Panama, unde administrația locală a confirmat decesul unei fetițe de 13 ani. Este una dintre cele mai tinere victime ale Covid-19 raportate până acum. Știrea a fost comunicată de același minister al sănătății din țara Americii Centrale, în cadrul unei conferințe de presă. Fata a murit duminica trecută la spitalul de copii din capitala Spitalul de Especialidades Pediátricas. Se pare că fata era internat în spitalul de pediatrie de ceva .

Citește și Coronavirus SUA, o fetiță de 12 ani se luptă între viață și moarte: „Nu suferea de nicio altă boală”

Decesul fetei, menționat  într-o conferință de presă și confirmată ulterior, este un caz anormal, după cum au subliniat specialiștii locali, amintind că coronavirusul afectează doar 1% la copii, iar mortalitatea  este sub 1%.

Până în prezent, autoritățile panameze au efectuat 3.099 de tampoane din care 313 de persoane au rezultat pozitive pentru Covid-19.  Până acum 5 persoane au murit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.