Coronavirus, drama din casele de îngrijire din Statele Unite: 40.600 de decese

Cel puțin 40.600 de decese de coronavirus în Statele Unite s-au înregistrat în casele de bătrâni. Acest lucru a fost dezvăluit de  „Usa Today”, potrivit cărora în ultimele 3 luni, aproximativ 40% din totalul victimelor țării se referă la spitalizările vârstnicilor (pacienți și angajați).

Acestea sunt un număr mult mai mare decât cele declarate de Centrele pentru Medicare și Serviciile Medicaid. În acest bilanț 7 state nu sunt luate în considerare deoarece nu au furnizat datele din casele de bătrâni.

India, o alunecare de teren a lovit un sat întreg: cel puțin 20 de morți, 10 sunt copii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.