Coronavirus, două surori gemene, asistente medicale, au murit la 3 zile una de cealaltă

Două surori gemene, asistente medicale în Marea Britanie, au murit la trei zile una de cealaltă, după ce s-au infectat cu Covid-19, scrie BBC. Katy Davis (37 de ani), asistentă la pediatrie, a murit, marţi, la spitalul din Southampton, în timp ce geamăna sa, Emma, fostă asistentă medicală, a decedat, în același spital, trei zile mai târziu.

″Întotdeauna au spus că au venit împreună pe lume şi vor pleca împreună. Nu există cuvinte pentru a descrie cât de speciale erau. Tot ceea ce şi-au dorit a fost să-i ajute pe alţii. Încă de când erau mici, se jucau prefăcându-se că sunt doctoriţe sau asistente medicale. Şi-au îngrijit cu dragoste toți pacienții, erau oameni excepționali”, a declarat, pentru BBC, sora mai mică a celor două, Zoe. Potrivit acesteia, cele două femei sufereau şi de alte boli și nu se simțeau bine de ceva timp.

Potrivit unui comunicat  al Colegiului Regal al asistentelor medicale,  “Colegii au descris-o drept o asistentă dedicată, care a împărtășit din cunoștinţele ei pentru a se asigura că pacienţii primesc grija de care au nevoie. Emma Davis a lucrat 9 ani la acelaşi spital precum sora ei, până în 2013”, se arată într-un comunicat .

În total, 50 de asistente medicale și-au pierdut viața de la începutul pandemiei, în Marea Britanie.

Adio micuța Lexi, la numai 10 ani a cusut măști pentru asistente: a murit într-un accident

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.