Coronavirus, doi soți au murit la patru ore distanță unul de celălalt

Au murit la spitalul din la San Matteo din Pavia, Italia,  la aproximativ patru ore distanță, fără a-și putea spună adio și fără să-și putea saluta copiii. Este povestea a doi soți în vârstă de 64 și 66 de ani, originari Garlasco, în zona Pavia. Ea a fost asistentă, el agricultor. femeia fusese afectată de de coronavirus în urmă cu două săptămâni. Și  fiica lor în vârstă de 28 de ani a rezultat pozitivă și este internată la spital în timp ce fiul lor în vârstă de 38 de ani se află în carantină la domiciliu în Toscana, unde lucrează.

Potrivit presei italiene La Provincia Pavese , prima care s-a infectat cu Covid-19 a fost asistenta. Femeia lucra într-un laborator de analiză și lucra într-un azil de bătrâni. Crezând că este o simplă bronșită, femeia a rămas cu soțul în casă pentru câteva zile.  În schimb, a fost testată pozitiv pentru virus, la fel și soțul și fiica ei.

Citește și VIDEO / Rusia a răspuns prompt cererii de ajutor a Italiei: primul avion a aterizat la Roma

Se pare că primul care a murit a fost bărbatul și aproximativ patru ore mai târziu a murit și soția sa. “Îmi pare foarte rău, erau doi oameni excelenți și nu o spun pentru că nu mai sunt printre noi. Când ne întâlneam schimbam întotdeauna două cuvine. Carlo era un agricultor foarte apreciat, o persoană foaret inimoasă ”, a declarat primarul din Garlasco Pietro Farina .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.