Coronavirus, doar 8 cazuri de noi infecții în China

Semne pozitive din China, care au raportat doar opt noi cazuri de coronavirus într-o singură zi, cel mai mic număr de la declanșarea urgenței în urmă cu șapte săptămâni. Comisia Națională de Sănătate a raportat acest lucru, raportând șapte victime ale Covid-19. Cinci dintre noile infecții și șase decese au fost înregistrate în epicentrul pandemic din provincia Hubei.

În Coreea de Sud, autoritățile medicale au raportat 110 noi cazuri de coronavirus în țară și o victimă în ultimele 24 de ore. Acesta este cel mai scăzut bilanț de la 25 februarie, care aduce numărul total de persoane infectate din țară la 7.979, iar cel al deceselor la 67, au anunțat centrele coreene pentru controlul și prevenirea bolilor.

Citește și Coronavirus, cazul ciudat al Rusiei aparent imune: un stat eficient !

Agenția de știri Yonhap raportează că, pentru prima dată într-o zi, numărul de persoane vindecate le-a depășit pe cele care au contractat infecția.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.