Coronavirus, Disney World concediază 43 de mii de angajați

Pandemia Coronavirus lovește economia în mai mult de  jumătate din lume. Multe companii în aceste ore sunt în dificultate și au fost nevoiți să-și concedieze angajații. Printre acestea se află și „Disney World”, care a trebuit să taie 43 de mii de locuri de muncă în fața unor pierderi fără precedent din istoria Walt Disney & Co.

Compania, care include zece parcuri tematice din întreaga lume (și peste 30 de stațiuni) de la Orlando la Paris prin Shanghai ,  are un număr de peste 100 de mii de angajați. Dintre acestea, 43.000 de locuri de muncă sunt înghețate și fără plată cât timp activitățile cor fi  închise.

O femeie a contractat virusul în ciuda faptului că a stat acasă. Cum a fost posibil?

Disney, într-o notă, a specificat că cei 43 de mii de angajați vor continua să primească asistență medicală completă timp de un an cu costurile care vor fi în continuare suportate de companie. Odată terminată situația de urgență Coronavirus – a spus compania – fiecare loc de muncă va fi garantat, inclusiv fotografii de vechime. Parcurile au fost închise de la jumătatea lunii martie, iar de atunci, Disney a înregistrat o pierdere care părea de neimaginat abia acum câteva luni. Până în prezent, doar 400 de locuri de muncă au fost păstrate de către Disney World.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.