Coronavirus, directorul Ryanair: „Nu vom aplica regulile idioate de distanțare”

Directorul general al Ryanair, cea mai renumită companie aeriană europeană low cost, este împotriva noilor reguli de distanțare pentru viitoarele călătorii aeriene planificate în faza a 2-a a situației de urgență Coronavirus. Într-un interviu acordat Financial Times, Michael O’Leary a numit distanțarea socială ”o prostie”  declarând că avioanele Ryanair nu vor reîncepe niciodată să cursele  dacă scaunul central din rândurile aeronavei trebuie lăsat gol.

Nu putem face bani cu aceste reduceri  – a explicat Michael O’Leary -. Dacă guvernul irlandez introduce regulile, fie ne plătește locul în rândul mijlociu, fie nu vom mai zbura. ”  Chiar dacă interzice ocuparea locului central, acest lucru nu este suficient pentru a garanta distanțarea socială, așa că este un fel de idee idioată din care nu se obține niciun rezultat”, a adăugat patronul Ryanair.

Potrivit șefului companiei aeriene, sectorul ar trebui să analizeze măsurile de securitate adoptate de companiile aeriene asiatice care permit momentan pasagerilor să poarte măști și să monitorizeze temperatura corpului pe aeroport. În interviu, CEO-ul Ryanair a spus că se așteaptă să revină la normal doar în vara anului 2021 și că compania aeriană ar trebui să îmbunătățească situația anul viitor datorită performanțelor negative ale concurenților.

Declarația unui guvernator texan șochează…din nou! ”Sunt lucruri mai importante decât viața”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.