Coronavirus: directoarea secției de urgență dintr-un spital din New York, s-a sinucis

Și-a luat  viață după ce s-a luptat împotriva coronavirusul din New York și s-a infectat . Durerea și stresul au înrăutățit starea psihologică a șefei de secție de urgență a spitalului Allen din New York,  Lorna Breen în vârstă de 49 de ani . Potrivit unor surse ale poliției, medicul a murit din cauza rănilor pe care și le-a provocat. Până când colegii săi  au ajuns în casa în care stătea, nu mai era nimic de făcut. „A încercat să-și facă treaba și a ucis-o”, a spus tatăl doctorului suicid Philip Breen.

Declarația unui cercetător israelian: ”Noul coronavirus dispare în 70 de zile, indiferent de măsurile luate”

Lorna Breen, angajată în prima linie împotriva coronavirusului din New York, se dusese cu familia pentru câteva zile la Charlottesville , Virginia. Părinții ei au adus-o aici după ce ea a avut grijă de pacienții cu Covid-19. Medicul a fost infectat  apoi a încercat să se întoarcă la muncă  după aproximativ zece zile , însă directorul spitalului , o trimiseseră acasă, iar părinții o duseseră la Charlottesville.

Povestea guru-ului care l-a instigat pe Trump să sugereze injecțiile cu înălbitor

„Lucrătorii din domeniul sănătății și salvatorii din prima linie nu sunt imuni la efectele psihice sau fizice ale pandemiei. – a spus RaShall Brackney , șeful poliției din Charlottesville – În fiecare zi acești profesioniști operează în cele mai stresante circumstanțe, iar coronavirusul a introdus noi factori de stres. Echipamentele de protecție personală pot reduce probabilitatea de a fi infectați, dar nu pot proteja eroii precum Dr. Lorna Breen de devastările emoționale și mentale cauzate de această boală. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.