Coronavirus, dermatologii avertizează: Atenție la aceste simptome la picioare !

Dermatologii americani avertizează  a ceea ce ar putea fi un nou simptom al Coronavirusului și care ar putea fi confundat cu altceva. Într-un studiu publicat în urmă cu puțin timp de un grup de dermatologi italieni, s-a emis ipoteza că Coronavirus se poate manifesta mai întâi cu erupții cutanate pe piele. Această ipoteză pare a fi confirmată de un studiu american publicat în „ The Journal of the American Academy of Dermatology ”. În acest sens, cercetătorii subliniază că Covid-19 poate provoca blistere și pete ciudate pe piele, care pot fi confundate cu urticarii sau alte patologii.

Studiul a început cu cazul unei femei din Los Angeles , care a simțit brusc dureri severe în degetele de la picioare. Doar când a intrat în duș a observat că ceva nu era în regulă: „Făceam un duș și când m-am uitat la picioare m-am gândit„ Oh, Doamne, degetele mele sunt albastre ” și am văzut că am bășici pe ele “.

Femeia a apelat la dermatologul Shirley Chi , care inițial nu avea idee despre ce este vorba, dar mai târziu a citit studiul italian privind erupțiile cutanate : „La început, când am văzut erupțiile cutanate misterioase, nu știam ce să fac. În nordul Italiei, a fost realizat un studiu care arată că din 148 de pacienți, unul din cinci au avut erupții cutanate legate de Covid-19 “. Medicul a invitat femeia să facă un test pentru coronavirus și a rezultat pozitiv. După un studiu pe diverse cazuri, Academia Americană de Dermatologie a publicat un ghid în care indică mai multe erupții cutanate ca un posibil simptom al Covid-19.

Coronavirus, studiul: „Poate dura până la 16 ore în aer”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.