Coronavirus, decesele scad în SUA: 1.330 în ultimele 24 de ore

Curba numărului de decese cauzate de coronavirus în Statele Unite a început să scadă. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 1.330 de decese, comparativ cu 2.494 în ziua precedentă. În total numărul deceselor potrivit Universității John Hopkins, au ajuns la aproape 55.000, iar cazurile de infecții sunt de 965.000.

Oroare în Marea Britanie: doi copii au fost înjunghiați mortal într-un apartament din Londra

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.