Coronavirus: decesele au crecut la 106, 1.300 de noi cazuri de infecție

Noul coronavirus al lui Wuhan a provocat până în prezent 106 decese , dintre care 100 doar în provincia Hubei. Acestea sunt cele mai recente actualizări furnizate de autoritățile chineze, potrivit cărora noile cazuri de infecție au ajuns de aproape 1.300 : totalul la nivel mondial cu implicarea a zeci de țări (cel mai recent și Germania ) ajunge astfel la peste 4.000.

Numai în Hubei au existat 2.714 cazuri, dintre care 2.567 au fost tratate cu spitalizare și 47 între timp externate după tratamentul relativ. Până în prezent, 30 de orașe și provincii chineze au lansat alerta „nivel 1” pentru apariția coronavirusului.

Citește și Coronavirus, alertă OMS: „risc global ridicat”

Infecțiile aproape că s-au dublat în ultimele 24 de ore  trecând de la 2.744 de cazuri luni la 4.515 astăzi. În prezent, există aproape 7.000 de cazuri suspecte în curs de confirmare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.