Coronavirus, de mâine Rusia închide toate barurile și restaurantele

Guvernul rus a dispus închiderea tuturor barurilor și restaurantelor din țară, începând de mâine, pentru a stopa răspândirea coronavirusului, a anunțat Kremlinul.

În Rusia ,cazurile de infecții cresc rapid, cu 840 de cazuri și două decese confirmate. Președintele Vladimir Putin a declarat, pe 25 martie, într-un discurs național foarte așteptat de „ săptămână liberă ”, în perioada 28 – 5 martie pentru a face față amenințării coronavirusului recomandând rușilor să rămână acasă.

Citește și Coronvirus în Marea Britanie: o tânără de 21 de ani fără nicio altă patologie a murit

Liderul de la Kremlin a amânat și votul popular asupra noii Constituții stabilite inițial pe 22 aprilie la o dată ulterioară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.