Coronavirus, de la frunza de varză la coșul de răchită: iată cele mai ciudate măști

O frunză de varză poate proteja împotriva coronavirusului? Evident că nu, dar în Mexic există cei care s-au gândit să o „poarte” pentru a evita amenințarea Covid-19. Poporuluil mexican nu-i lipsește fantezia, așa că iată măștile în formă de coșuri de răchită sau măști pentru carnaval cu cap de cal.

4

1

2

3

Coronavirus medicilor de familie din Marea Britanie: cresc cazurile copiilor cu sindrom inflamator

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.