Coronavirus, datele Universității John Hopkins: peste 782 de mii de cazuri și peste 37.500 de decese în întreaga lume

Până la acestă oră s-au înregistrat la nivel mondial peste 782 de mii de cazuri de infecție cu coronavirus și  peste 37.500 de decese. Acetsea sunt datele John Hopkins University  în ultimul său bilanț privind pandemia.

În special, 782.365 de persoane sunt infectate, 37.582 de persoane au decedat și 164.566 de au fost considerate vindecate. Cele mai afectate țări sunt Statele Unite, Italia, Spania, China, Germania, Franța, Iran, Regatul Unit, Elveția și Belgia.

Citește și Este posibil ca și coronavirusul să fi circulat ani de zile până sa se tranforme în pandemie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.