Coronavirus, datele șocante din Bergamo: ”Cel puțin 1.800 de bolnavi cu pneumonie au 30 de ani”

Orașul italian Bergamo este pus în genunchi din cauza coronavirusului . Datele șocante provin de la medicii Federației Medicilor de Familie (Fimmg) Lombardia, conform cărora pacienții cu pneumonie din Covid19, în vârstă de 30 de ani ar fi cel puțin (dacă nu mai mult ) de 1.800, într-un oraș care are puțin peste 122 de mii de locuitori.

Citește și Ischgl, stațiune austriacă de unde s-a răspândit coronavirusul în toată Europa

„ Pneumonia de coronavirus nu afectează doar o vârstă înaintată ”, explică Paola Pedrini, secretarul Fimmg Lombardia,„ aici la Bergamo suntem 600 de medici de familie și fiecare dintre noi are cel puțin 3 oameni cu vârtste în jur de de treizeci de ani care suferă de pneumonie de la Covid.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.