Coronavirus, datele OMS: un milion de cazuri într-o săptămână. Avertisment: „Nicio țară nu este imună”

Coronavirus, datele OMS: un milion de cazuri într-o săptămână. Avertisment: „Nicio țară nu este imună”.  Acest lucru rezultă din cel mai recent comunicat de presă emis de Organizația Mondială a Sănătății.

De fapt, conform datelor OMS, peste 1 milion de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate în fiecare din ultimele cinci săptămâni, cu maximul de 280.000 ieri și astăzi.

Coronavirus, profeția lui Sylvia Browne: „Epidemie gravă în 2020”

OMS a explicat apoi motivul acestor numere: „creșterea se datorează contagiunii în țările mari și populate, cum ar fi în America și Asia de Sud-Est, chiar dacă nicio țară nu este imună”.

Vizitând site-ul OMS, datele globale vorbesc despre 15.785.641 de cazuri Covid-19 confirmate până în prezent.

Numărul deceselor din întreaga lume se ridică la 640.016 .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.