Coronavirus, „Dacă continuă așa, New York va fi mai rău decât Wuhan și Lombardia”

“Dacă cazurile de coronavirus cresc în acest fel, zona New York va fi afectată de o epidemie mai rea decât cele care au avut loc la Wuhan, China sau în regiunea italiană a Lombardia.” Acesta este titlul unui articol în New York Times despre urgența coronavirusului în zona metropolitană din New York.

Citește și În mai multe zone din Italia a început criza foamei: supermarketuri sub escortă

“Evident, nu există nicio garanție că tendința va continua în acest fel. Ceea ce s-a întâmplat până acum nu poate fi folosit pentru a prezice ce se va întâmpla. Este posibil ca distanțarea socială  să încetinească sau să oprească creșterea cazurilor. Dar ce se poate spune este faptul că zona metropolitană din New York a avut o creștere a cazurilor de infecții mult mai rapide decât în ​​Wuhan și Lombardia. Și alte zone metropolitane americane par să fie pe aceeași cale “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.