Coronavirus, Cuomo: „Peste 25 de mii de cazuri în New York”

Numărul de infecții în New York se dublează la fiecare trei zile. Acest lucru a spus guvernatorul Andrew Cuomo într-o conferință de presă în timpul căreia a precizat că cazurile confirmate sunt de cel puțin 25.665.

Citește și Ischgl, stațiune austriacă de unde s-a răspândit coronavirusul în toată Europa

Guvernatorul democrat a adăugat că vor fi necesare aproximativ 140.000 de paturi, 40.000 în terapie intensivă. În prezent, statul are 53 de mii. „Voi întoarce întregul statul pe dos pentru a obține paturile necesare, dar avem nevoie de personal medical”, a adăugat el, spunând că are în vedere utilizarea căminelor în universități și hoteluri și să apeleze la cadrele medicale pensionate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.