Coronavirus, Cuomo: „Alți 758 de morți în New York. Este îngrozitor”

758 de persoane au murit în statul New York din coronavirus în ultimele 24 de ore. Guvernatorul Andrew Cuomo a dat această actualizare „teribilă” în briefingul său zilnic, precizând că acum există 9385 de victime ale epidemiei în statul pe care îl guverna.

Coronavirus, Suedia: „ pacienții în vârstă de 80 de ani vor fi excluși din terapia intensivă”

“Acesta este un număr pe care aș dori să-l văd micșorându-se în fiecare dimineață când deschid ochii “, a adăugat el subliniind că acestea nu sunt numere, ci oameni care și-au pierdut viața.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.