Coronavirus, Cuomo: “519 decese și numărul va crește în New York”

Cel puțin 519 persoane au murit de coronavirus în statul New York. Acest lucru a fost anunțat de guvernatorul Andrew Cuomo, subliniind că cel mai recent număr de decese a fost de 385. „Numerele vor continua să crească și aceasta este cea mai proastă veste pe care o pot aduce oamenilor statului New York”, a adăugat guvernatorul democrat.

Citește și Coronavirus, situație dramatică în Italia: numărul deceselor a ajuns la 969 !

Bilanțul persoanelor pozitive sunt 44.635, cu peste 6.000 de bolnavi spitalizați din care 1583 internați în terapie intensivă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.