Coronavirus, cum funcționează vaccinul de la Oxford: 32 de mii de oameni pentru test

Întreaga lume așteaptă cu nerăbdare vaccinul Coronavirus. În prezent, trei studii clinice sunt cele mai apropiate de rezultat: vaccinul Sinovac de la Institutul Butatan (China), „mRna-1273” al companiei moderne de biotehnologie (SUA) și vaccinul „AZD1222” de la Oxford (Marea Britanie) . Toată lumea intră în faza 3 a studiului uman, care va trebui să stabilească nivelul de siguranță și protecție imunitară garantată de ser, înainte de a trece la test privind eficacitatea aceluiași vaccin în înfrângerea Covid-19. În urmă cu doar câteva zile, un cunoscut jurnal științific The Lancet a fost publicat pentru a înțelege cum funcționează vaccinul la Oxford și creat în colaborare cu compania Irbm din Pomezia, care se ocupă cu producerea de doze.

Corornavirus, Baba Vanga prevăzuse epidemia: ” Va fi peste noi, oriunde

Vaccinul britanic „AZD1222” folosește un adenovirus conceput genetic cu proteina Coronavirus Spike S ca „vector viral”. Până acum, serul a fost testat pe 1.077 de voluntari. Nivelul de securitate, explică oamenii de știință, este suficient pentru a extinde experimentarea la aproximativ 10 mii de persoane din Regatul Unit. Dar nu numai: Andrew Pollard, de la echipa de cercetare a Universității din Oxford, a explicat în plus că vor fi și efectuate teste în Statele Unite în scurt timp la peste 30 de mii de voluntari , în Brazilia (5 mii ) și Africa de Sud (2 mii).

Colonelul Kvachkov: „coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității” Video

Studiul publicat în The Lancet subliniază că vaccinul produce anticorpi neutralizanți, dar nu este suficient. Esențial este ca aceștia să neutralizeze virusul și este necesar să se înțeleagă bine ce concentrație de anticorpi este suficientă pentru a învinge Covid-19. Cel mai probabil o singură doză de vaccin nu va fi suficient pentru a introduce în corpul nostru o cantitate de anticorpi neutralizanți pentru a garanta imunitatea.

Nostradamus. Cele 6 profeții cutremurătoare pentru 2020

Faza 3 a studiului vaccinului Coronavirus ar trebui să se încheie în septembrie, în timp ce distribuția pe scară largă ipotetică va avea loc în primăvara anului 2021. Prin urmare, adevărata eficacitate a serului poate fi testată numai în cazul contactului cu virusul real.

În concluziile studiului publicat în The Lancet, cercetătorii de la Universitatea din Oxford subliniază, de asemenea, că „succesul serului depinde de încrederea comunității în științele vaccinurilor, ceea ce necesită o evaluare completă și transparentă a riscului și o comunicare onestă a posibilelor daune. “

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.