Coronavirus, crește alarma: 41 de morți și 1300 de infectați

Coronavirus, ultimul bilanț lansat vorbește despre 41 de victime în țară și despre 1.300 de cazuri confirmate. Pentru a face față epidemiei, o parte din Marele Zid și Orașul Interzis a fost închis, în timp ce 13 orașe izolate .   13. 450 de medici militari au fost trimiși la spitalele din orașul Wuhan, unde se află epicentrul epidemiei.

Între timp, s-au înregistrat și primele trei cazuri  în Franța . Cei trei pacienți, doi care tocmai s-au întors din China sunt spitalizați izolat în spitalele din Paris și Bordeaux.

Citește și Alertă în Europa ! Coronavirus: guvernul francez confirmă două cazuri

Prima infecție cunoscută în Australia Ultima țară în care a ajuns focarul  a fost Australia. Pacientul, un bărbat ale cărui detalii nu au fost dezvăluite, a ajuns la Melbourne de la Wuhan în urmă cu o săptămână. Potrivit agentului australian de sănătate publică, Brendan Murphy, autoritățile statului Victoria „au aplicat cu strictețe protocoalele și au izolat pacientul”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.