Coronavirus, coșmarul din Singapore: peste 1400 de cazuri într-o singură zi

Singapore intră în coșmar: țara, printre cele mai eficiente în oprirea Coronavirusului a înregistrat peste 1400 de cazuri în doar 24 de ore. Un număr foarte mare dacă se consideră că cazurile confirmate de Covid-19 se ridică acum la 8.014, dintre care 1.426 precis, s-au înregistrat doar în ultima zi. Potrivit Ministerului Sănătății, care a furnizat datele actualizate, cazurile sunt în mare parte legate de focare în căminele lucrătorilor străini din alte țări asiatice și angajate în sectorul construcțiilor. Duminică, 19 aprilie pe insulă au fost înregistrate 596 de infecții noi.

Coronavirus, azilul ororilor din Canada: 31 de bătrâni morți, alții abandonați printre excremente

Prin urmare, cazul din Singapore arată încă o dată cât de dificil este să poți opri virusul, chiar și în țările care au arătat că știu să acționeze mai bine decât alții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.