Coronavirus, Coreea de Sud închide Seul după creșterea infecțiilor

Coreea de Sud a decis reintroducerea măsurilor de blocaj în zona metropolitană din Seul. De fapt, în Capitală, care găzduiește jumătate din populația țării, după ce miercuri a înregistrat o nouă creștere a infecțiilor cu coronavirus. Muzeele, parcurile și galeriile de artă vor fi închise timp de două săptămâni.

Locuitorilor le-a fost recomandat să evite contactele sociale și locurile aglomerate.

O fetiță a apărut la deschiderea anului școlar cu un… câine. Motivul ?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.