Coronavirus, Coreea de Sud: 84 de noi cazuri pentru un total de 8.320

Coreea de Sud a aprobat o înăsprire a controalelor începând cu toate sosirile internaționale împotriva riscurilor de reinfectare în timp ce luni a anunțat, 84 de cazuri noi de coronavirus care au dus la un număr total de 8.320. Conform Centrelor din Coreea pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, numărul morților a crescut la 81.

Citește și Coronavirus, Macron: „Suntem în război, epidemia este o realitate”

În pofida unei ușoare creșteri  la 74 de cazuri duminică, pentru a treia zi la rând, tendința este sub 100 de îmbolnăviri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.