Coronavirus, consilierul lui Trump recunoaște: „Dacă am fi luat măsuri mai devreme, am fi putut salva multe vieți”

Statele Unite ale Americii a devenit prima țară din lume pentru numărul de cazuri de infecție cu coronavirus . De la începutul urgenței, s-au înregistrat 542.023 de cazuri pozitive și 21.489 de decese, majoritatea  în statul New York , considerate acum unul dintre cele mai mari focare la nivel global. O situație îngrijorătoare, dacă se calculează că nu a fost atins încă vârful epidemiei . Cu toate acestea, dacă măsurile restrictive și distanțarea socială ar fi fost puse în aplicare mai devreme, multe decese ar fi putut fi evitate, a  spus Anthony Fauci, principalul expert în boli infecțioase din SUA.

Ipoteza ”imunizării în turmă” revine în Marea Britanie: „Persoane infectate cu coronavirus în mod controlat”

Conform unei reconstrucții de la Washington Post,  președintele a vrut chiar să lase virusul să funcționeze mizând pe imunizarea de turmă . „ De ce nu ne lăsam să ne inunda țara?“, ar fi spus Trump în timpul unei reuniuni la Casa Albă luna trecută. Specialistul în boli infecțioase ar fi spus că multe persoane vor muri dacă virusul ar fi circulat incontrolat.

“Există posibilitatea – a adăugat el într-un interviu acordat lui CNN – ca virusul să se prezinte și în toamnă ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.