Coronavirus, Cipru anunță 2 cazuri confirmate: acum toată UE este afectată de infecție

Cipru a anunțat astăzi că are două cazuri confirmate de noi infecții cu coronavirus. Acest lucru a fost raportat de agenția de știri Reuters, ținând cont de cuvintele ministrului Sănătății, Constantinos Ioannou. Cu acest anunț, toate statele din UE confirmă că sunt afectate de infecție.

Citește și Coronavirus, Franța: 21 de decese și peste 1.200 de cazuri

Cei doi sunt un bărbat care a călătorit recent din nordul Italiei și un profesionist din domeniul sănătății care s-a întors în Nicosia, unde lucrează într-o unitate publică în contact cu pacienții, care s-a întors din Marea Britanie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.