Coronavirus: China spune OK pentru a investiga originea pandemiei

China consideră că este important să aflăm originea agentului patogen care a declanșat pandemia coronavirusului. Primul ministru chinez Li Keqiang a subliniat acest lucru în cadrul unei conferințe de presă, răspunzând la întrebarea dacă China era în favoarea unei investigații internaționale independente cu privire la pandemie.

Potrivit lui Li, obținerea unei înțelegeri științifice clare a sursei virusului ar putea contribui la sănătatea publică globală.

SUA, Covid-19: 100 de mii de morți, dublu față de războiul din Vietnam

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.