Coronavirus: China recunoaște deficiențele în prevenirea epidemiei

Acuzată din mai multe părți că nu a anunțat la datele privind epidemia de coronavirus și pericolele sale, China a recunoscut că au existat lacune și deficiențe în sistemul de sănătate și de prevenire , care a cauzat răspândirea infecțiilor. Acest lucru a fost declarat de Li Bin , membru al Comisiei Naționale de Sănătate, la două luni de la izbucnirea pandemiei.

Bărbatul a susținut că sistemul de sănătate chinez nu a fost pregătit în mod adecvat pentru a face față unei astfel de situații. Prin urmare, focarul de la Wuhan a fost un mare test care a relevat faptul că China are încă deficiențe în principalul său sistem de prevenire și control al epidemiilor, sistemele de sănătate publică și alte aspecte pentru a reacționa prompt la o situație de urgență.

VIDEO Singapore, un robot cu patru picioare amintește oamenilor să își păstreze distanțele de siguranță

Deja în zilele anterioare declarațiilor lui Li, care a venit la o conferință de presă, China a făcut cunoscut faptul că, odată ce s-a încheiat situația de urgență pentru sănătate, va sprijini o revizuire condusă de OMS cu privire la răspunsul global în răspândirea virusului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.