Coronavirus, China: primul caz de infecție datează din 17 noiembrie 2019

Primul caz de infecție cu Covid-19 în China datează din 17 noiembrie, potrivit China Morning Post, citând documente și datele guvernului chinez care nu fuseseră încă dezvăluite.

Citește și Coronavirus, declarația unei doctorițe de la spitalul din Wuhan: „Am dat alarma pe 30 decembrie, dar a fost pedepsită”

Raportul relevă că autoritățile chineze au depistat și au identificat cel puțin 266 de persoane care au contractat coronavirusul anul trecut și au fost puse sub supraveghere medicală cu câteva săptămâni înainte de anunțarea focarului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.